Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Barnvagnar hos Pyret & Snäckan

Om du är på jakt efter att titta på olika barnvagnar så är pyretosnackan.se en sida som jag rekommenderar dig att kika på. Här hittar du barnvagnar i många olika modeller och varianter som passar dig som förälder och givetvis ditt barn. Ta till exempel en titt på Bugaboo Buffalo. Kanske är det första barnet som är på g? Då är det inte alltid så lätt att veta vad man ska ställa för krav på en bra barnvagn. Hos Pyret & Snäckan får du en barnvagn som uppfyller alla sorters krav, även de du inte vet att du har.

Varför välja Pyret & Snäckan?

Pyret & Snäckan har sedan start satsat på att erbjuda barnvagnar som kunden, alltså föräldrar, vill ha. De erbjuder därför utöver barnvagnar av högsta kvalitet;

Pyret & Snäckan har som mål att erbjuda de allra bästa produkter till alla barnfamiljer. En barnvagn är bland den största investeringen ni kommer att göra och då är en vagn med hög kvalitet ett måste. Därför har Pyret & Snäckan mycket hårda kvalitetskrav på alla sina vagnar. De är så pass säkra på att du kommer att bli nöjd med din vagn, att de därför erbjuder en garanti 1-2 år på dem- Om ni mot förmodan känner att ni valt en vagn som inte passar er, så har ni 30 dagars ångerrätt och kan inom den perioden antingen byta ut den till en annan eller lämna tillbaka den.

Utöver barnvagnar så har Pyret & Snäckan andra produkter som kan vara bra att ha till ett nyfött barn eller ett barn som växer. Du kan komplettera barnvagnen med skötväskor, barnvagnsgardiner och filtar. Du kan även köpa produkter från märket Babybjörn samt bilbarnstolar och övriga produkter.

19 nov 2014