Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Bubble Fotball

Om du är ute efter en annorlunda aktivitet, så ska du kika in på bestevent.se. Här kan du läsa om det fantastiskt roliga Bubble Ball, eller Bubble Fotball som det även kallas. Denna roliga aktivitet uppfanns 2011 av två män från Norge och har sedan dess spridit sig runt om i världen. Bubble Ball innebär att varje deltagare tar på sig en jättestor bubbla och sedan spelar fotboll med varandra. Detta är helt galet, men fantastiskt roligt. Passa på att filma och ta kort!

Bubble Ball för alla tillfällen

bubbleball.link kan du se hur det går till att spela Bubble Ball. Denna aktivitet passar alla typer av events, så som:

Till Bubble Ball kan man även lägga till den populära 4-kampen, som består av Bubble Fotball, jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp. Så om ni vill kan hela eventet bli en tävling er emellan.

Boka hos Best event

Best event har kontor ibland annat Umeå, Stockholm och Malmö. De kan ta emot bokningar från i stort sett hela Sverige. Din dag med Bubble Ball kan skräddarsys efter era behov och vad det är för typ av event. Best event månar om sina kunder och gör sitt bästa för att man ska få ett roligt event och en rolig dag man minns länge. Dessutom kan man välja mellan olika typer av paket. Det finns lilla paketet, mellanpaketet och stora paketet. Alla kan spela Bubble Ball, så boka in er redan idag

25 Sep 2015