Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Campa på hösten

De allra flesta förknippar camping med sommaren och det är klart det kan vara lite lättare att göra det under den åstiden. Men det kan vara riktigt vackert att komma ut i naturen även om vintern. Var smart och ha med en inverter, läs mer här, så har du ström om du har bilen med, då det bara är att koppla den till bilbatteriet! Det är ju så klart lättast om du campar med husbil, husvagn eller har med bilen då du ska tälta.

Att tälta om hösten går bra, om du bara förbereder dig samt ser till att ha en varmare sovsäck. Annars är det ju inte fel att använda husvagn eller husbil för den delen. Det finns även campinganläggningar som är öppna året om.

Kom ut i naturen

Att uppleva naturen på nära håll, även om hösten är inte fel. Du kan ägna dig åt att fiska, vandra, paddla kanot, forsränning med mera. Det finns fina campinganläggningar med wellness-avdelningar med som kan vara mysiga att stanna till vid. Då har du det bästa av båda världar. Dels natur, dels få lite spa.

Ett tips för dig som vill vänta med campingen tills det blir varmare, testa glamping. Det är camping i lyxigare tält, där du har alla bekvämligheter du behöver, även värme och el, så slipper du ta med en egen inverter för det. Det är ett annorlunda men kul sätt att campa på.

10 Nov 2021