Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Dags att börja träna efter nyår?

Något många lovar sig själva nu i dcember, det är att börja träna, så fort januari kommer. Det är ju bra att göra, men hitta då något du faktiskt gilllar att göra. Annars kan det lätt bli så att du börjar och slutar lika snabbt igen. Ofta har många prova på pass, gratis, just i januari. Det kan ju då vara ett bra tillfälle för att se vad du gillar att göra. När du väl hittat det, så fundera även om du har behov av tillskott, läs mer här.

Lägg om kosten

Att bli nyttigare med maten, det är en annan sak många vill göra från januari, det efter att ha ätit en massa julmat och godis. Det går ju rätt lätt att byta ut maten att vara nyttigare och på nätet finns det även färdiga matsedlar om du vill få en kickstart för att gå ner i vikt till exempel.

Njut av julen först

Om du har tänkt vänta till janauri för att börja träna och äta rätt, lägg då alla tankarna på det åt sidan. Njut av julen och allt gott som kommer med det. Nu är det ju inte många dagar kvar till julafton heller. 

Om du redan är inne att träna och sånt, så varför inte ta paus lite? Du har ju hela nästa år på dig att köra fullt ut med träningen och att äta rätt och allt det där!

22 Dec 2021