Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Fototapet förhöjer dina rum

Om du funderar på ett sätt att förnya ditt hem med enkla medel eller bara har planer på att tapetsera, så är fototapeter ett hett tips. De är enkla att använda och du kan få ett rum som är högst personligt och som ingen annan har. Hos tapetstore.se hittar du ett stort utbud av billiga fototapeter och du kan välja mellan tusentals motiv!

Vad erbjuder Tapetstore?

Tapetstore erbjuder dig att köpa fototapeter online. De har en bilddatabas med över 31 miljoner motiv vilket garanterar att du lär hitta något som passar just dig. Om du mot förmodan inte skulle göra det, så kan du ladda upp och beskära egna bilder. Utöver fototapeter har även Tapetstore vanliga tapeter dessutom erbjuder de:

Oavsett om du handlar fototapeter för barn eller till dig själv eller både och så kostar frakten ingenting. Det spelar ingen roll om du handlar mycket eller lite. Frakten går snabbt, tack vare att de använder sig av UPS, det gör att du redan dagen efter att du beställt dina fototapeter kan sätta upp dem. Tapetstore erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti, vilket innebär att du kan lämna tillbaka dem om du inte är nöjd och få antingen pengarna tillbaka eller ny tapet.

Tapeter tillverkade i Sverige

De tapeter som Tapetstore erbjuder är alla tillverkade i Sverige och deras tryckeri ligger i Tierp (mitt i emellan Gävla och Uppsala) Alla tapeter håller hög kvalitet och eftersom de är gjorda i materialet som kallas non-wowen så är de dessutom väldigt enkla att sätta upp. Utöver allt detta så är dessutom alla tapeter tillverkade på ett miljövänligt sätt och i ett miljövänligt material.

28 Nov 2014