Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Har du backup?

"Det händer inte mig... Jag är försiktig, taktisk och uppdaterar skyddsprogram och sådant regelbundet. Jag är snabb och duktig på att spara rätt också. Förresten så är krascher ovanliga."

Har det hänt att du har tänkt så angående de data som du lagrar på din dator - eller de data som hela ditt företag lagrar i sitt system? Då har vi dåliga nyheter: datorkrascher är ganska vanliga och det är bara en tidsfråga innan det händer dig, hur försiktig du än är, och då kommer alla dina data ligga risigt till. Vi vill inte på något sätt skrämmas, bara lyfta denna viktiga fråga eftersom allt för få inser vikten av att ha ett riktigt bra backupsystem. 

Som en försäkring av det allra viktigaste

Ett företags data måste hamna på backup i samma ögonblick som de skapas, bara då har företaget allt sitt på det torra; då kan kontoret brinna ner, hela servern krascha eller alla datorer bli stulna - ni kommer ändå snabbt och enkelt åt alla de viktiga data som sparats i systemen - resten får ni från försäkringsbolaget.

Man kan faktiskt se backup lite som ett försäkringsbolag (bara mycket billigare) som försäkrar dina data - alla dokument, foton, all kommunikation, ja allt som du skulle lida av att förlora. Bra backup är din smartaste investering.

CronicBackup

Så, vad rekommenderar då vi här på prospective.nu idag? Vi rekommenderar CronicBackup som kallas för framtidens backupsystem. Det är hur enkelt som helst att använda och installera och det spar utrymme efgtersom det aldrig sparar samma data mer än en gång. Det är skottsäkert, billigt och riktigt, riktigt effektivt.

2 May 2016