Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Kreditkort hos Bank Norwegian

Ett kreditkort från Bank Norwegian, är ett kort för varje tillfälle! Norwegian-kortet är ett kreditkort som är helt komplett. Med ett kort från Bank Norwegian kan du få upp till 100 000 kronor kredit och du slipper helt årsavgift. Med detta kreditkort samlar du även så kallade CashPoints. Det innebär att allt du handlar under hela året med Norwegian-kortet ger dig poäng, som du sedan kan använda för att betala hela eller delar av flygresor med Norwegian. Du får även extra CashPoints om du använder kortet när du köper flygbiljetter hos Norwegian, samt att både reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår. Du får dessutom;

Du kan själv välja din pinkod till kortet och du kan signera elektroniskt via nätet. Dessutom har du full tillgång till Bank Norwegian internetbank. På internetbanken kan du föra över pengar från kreditkortet till ett annat kort, eller betala räkningar direkt med hjälp internetbanken. Räntan på kreditkortet är densamma oavsett om du använder kortet eller loggar in på internetbanken och betalar räkningar. Enda skillnaden är att räntan löper från den dag räkningen registreras.

Norwegian Reward – samla CashPoints

Norwegian Reward är ett så kallat fördelsprogram. Den gäller både för privatresor och för affärsresor. Är du medlem i Reward så kan du tjäna CashPoints när du flyger med Norwegian. Dessa poäng kan sedan användas till att betala hela eller delar av nästa flygresa med dem.

Det snabbaste och enklaste sättet att tjäna in CashPoints är att använda ditt kreditkort när du handlar varor eller betalar dina flygbiljetter hos Norwegian.

Komplettera ditt kort med ett privatlån

Hos Bank Norwegian kan du utöver att ansöka om ett kreditkort, även ta ett privatlån. Du kan låna mellan 5 000 och 400 000 kronor, utan säkerhet. Med ett lån från Bank Norwegian kan du lösa andra skulder, eller till vad du vill. Du ansöker om både Norwegian-kortet och lånet på Bank Norwegians hemsida.

23 Sep 2015