Prospective.nu

Saker vi rekommenderar

Sommarskoj med barnen

Sommaren är ju en härlig tid, inte minst för alla barn som nu har sommarlov. Det är en tid då det går att hitta på en massa skoj, oftast då ute, eftersom det för det mesta är varmt och skönt ute. En kul sak att testa, det kan vara att gå till en vattenlekpark, eller naturlekpark från Cado Aqua. Om ni inte har en sådan nära, köp hem kul vattenleksaker till trädgården, som den på bilden till exempel. Men det kan vara minst lika kul för barnen att ha vattenkrig eller att springa genom vattenspridaren. 

Om ni är en aktiv familj, så varför inte testa att ta en cykelsemester tillsammans. Ta med tält och annat och upptäck ert närområde.

Fler skojiga saker att göra i sommar

Till sommaren hör det ju till att bada. Så åk till närmaste sjö, eller om ni har nära till havet. Ta med strandleksaker samt testa även på att paddla SUP, paddla kanot med mera.

Under sommaren finns det många möjligheter att hitta på saker tillsammans. Är det vackert väder, så håll er ute så mycket som möjligt. Sedan kommer det ju regniga dagar med, då ni kan vara inne och rita, baka, bygga lego med mera.

Ta med barnen ut på en båt, eller ta med dem till en lantgård, typ 4H. Att åka ut och fiska är även det många barn som gillar att göra. 

Fråga även era barn vad de har lust med att hitta på.

8 Jul 2022